UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969 UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969 UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969

Comunicat CNA

deffeat

În atenția asociațiilor județene ale FNCPR,

Referitor la participarea membrilor cu porumbei la categoria Standard, în vederea selectării lotului național, dorim să precizăm câteva aspecte:

Datorită faptului că arbitrarea loturilor olimpice pentru Olimpiada de la Oradea se va face la Budapesta în perioada 4-6 februarie 2022, suntem nevoiți să facem arbitrarea lotului național în perioada 22 – 23 ianuarie 2022. Conform acestui calendar, rugăm asociațiile care vor să participe să ne comunice componenta loturilor județene, ( care nu pot depăși ca număr 10 maturi și 6 pui), până la data de 17 ianuarie 2022.

În funcție de poziționarea geografica a asociațiilor participante, vom încerca să găsim o locație convenabilă pentru arbitrare, pe care o vom comunica în timp util. Având în vedere condițiile pandemice, arbitrarea se va face doar cu 3 arbitrii.

Clasamentul final va fi premiat conform RNC, în cadrul Galei Naționale din 2022, iar lotul ales va participa la arbitrajul de la Budapesta.

 

Contact
Pop V. Daniel 0741101765
pop_van_daniel@yahoo.com